Sida 1 av 1

Har hon urinsten igen?!

Postat: mån 04 feb 2019, 19:42
av Maddei
Halloj forumet! En gammal återvändare med nytt namn här (minnet är bra men kort 8-[ )
Min katt på snart 13 år blev i början på dec opererad för urinsten. Stenen var stor och min ångest likaså, när jag sökt hjälp för hennes urinbesvär tidigare under alla åren har alla veterinärer sagt uvi. Nu upptäcktes stenen av en slump när hon blev röntgad pga förstoppning.
Efter operationen blev hon som en ny katt! Lugn och tillfreds med livet, en stund iaf. I början på jan märkte jag att hon börjat klia sig väldig på ena bakbenet och magen (trodde håret som höll på att växa ut kliade). Men i mitten eskalerade det och jag började hitta tussar som hon kliat bort. I samband med op blev hon satt på nytt foder, tänkte att det kunde va allergi så jag bytte tillbaka till det gamla fodret igen. Ingen förändring.
Nu ikväll upptäckte jag att hon kissat på sig när hon sovit i sängen, nått hon brukat göra när hon haft problem med kisseriet. Dock ser jag ingen skillnad i kattlådan på mängd eller färg.
Hjälp mig! Vi ska till vet på fredag men mitt kattmammahjärta klarar inte av att se henne må dåligt! Vad kan det vara, kan jag hjälpa henne på nått sätt här hemma tills dess?! :cry:

Re: Har hon urinsten igen?!

Postat: tis 12 nov 2019, 17:46
av kebabbert
Hoppas att det löste sig. Angående urinsten så kan foderbyte hjälpa. Här är en text om urinsten:
https://allergisten.blogg.se/