Sida 1 av 1

Transport utav 2 kattungar, tillsammans eller enskild transportbur?

Postat: tis 11 jun 2019, 01:28
av moupou
Hej!
V.28 kommer två nya familjemedlemmar till mig, 2 kattungar som då är 12 veckor gamla :tb_love: . Det blir en bil resa på 2-2,5 h. Har en fråga som jag hoppas någon kan hjälpa mig med, ska jag transportera katterna i samma bur eller enskild, det är två syskon. Jag tänker att det blir en trygghet för dom båda att ha varandra nära intill men så tänker jag också om det kanske blir för varmt för dom. :-?

Re: Transport utav 2 kattungar, tillsammans eller enskild transportbur?

Postat: tis 11 jun 2019, 19:51
av Guran
Hej!

Det är bara bra om de får resa tillsammans. Som du säger, de får trygghet i varandra. Sitter de i enskilda burar och jamar, så blir de nog mer stressade och undrar vad för otäckt som händer syskonet?
Är bara transport boxen så pass stor att de har litet manöver utrymme? Och inte står i direkt sol, så går det bra.

Re: Transport utav 2 kattungar, tillsammans eller enskild transportbur?

Postat: ons 12 jun 2019, 10:05
av satanica
Är de syskon tycker jag samma bur men ha ändå med er 2 burar. Man vet inte vad som händer under resan och även 2 vänner kan bli ovänner.

Re: Transport utav 2 kattungar, tillsammans eller enskild transportbur?

Postat: tor 13 jun 2019, 06:21
av moupou
Tack så jätte mycket för svaren! Jag avvaktade med att köpa kattbur men då blir det att jag köper två lite större. De får åka tillsammans men tar med mig en extra då också. Ska även fråga familjen om jag kan köpa en gammal filt med deras familjära doft så de blir lite mer lugna i bilen och här.